Editorial

L'EDITORIAL

Amb Messi al camp tot és possible

I especialment, la motivació, les ganes i el futbol que va exhibir el seu líder indiscutible: Messi

El Barça arriba al decisiu partit de dimecres contra el PSG de la millor manera possible. Des que va caure per 4-0 a París en l'anada dels vuitens de final de la Champions ha encadenat quatre victòries a la lliga, dues de les quals –la del Vicente Calderón i la d'ahir contra el Celta– especialment meritòries. Tot això i les punxades del Real Madrid li han servit per situar-se en el primer lloc de la lliga, amb un punt d'avantatge respecte al Real Madrid, tot i que els blancs tenen un partit menys, i depenent d'ell mateix –hi ha un Real Madrid-Barça per jugar– per guanyar la lliga per tercera temporada consecutiva.

Més enllà d'aquestes quatre victòries, el que pot portar optimisme als culers de cara a aixecar el 4-0 davant del PSG és el joc que van exhibir ahir els homes de Luis Enrique, i especialment la motivació, les ganes i el futbol que va exhibir el seu líder indiscutible: Messi.

Tothom té clar que remuntar un 4-0 és molt complicat. Tant pels quatre gols com per evitar que marqui el rival. Un gol del PSG faria que el Barça n'hagués de marcar sis. És el peatge que el Barça ha de pagar per no haver marcat al Parc dels Prínceps. Serà difícil, molt difícil, però un equip que té Messi, en el moment de joc en què està, i la recuperació de la forma d'homes com ara Neymar i Busquets fan que es pugui somiar. Després, el futbol que puguin fer els dos equips, o fins i tot les circumstàncies, serà el que dictarà sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)