Editorial

L'EDITORIAL

Adel Mechaal, un or i els seus peatges

Un or europeu en pista coberta que s'afegeix a la plata en l'europeu a l'aire lliure del 2016 i al bronze en el de cros del 2015

Adel Mechaal va aconseguir ahir a Belgrad pujar a dalt de tot del podi dels 3.000 m en el campionat d'Europa d'atletisme en pista coberta que s'ha disputat a Belgrad. Una medalla d'or per a l'atleta de Palamós, ara resident a Madrid, que s'afegeix a la de plata en els 5.000 m de l'europeu a l'aire lliure que va guanyar el 2016 i a la de bronze en l'europeu de cros del 2015. Tres anys, tres modalitats diferents i tres medalles que juntament amb la participació en els Jocs Olímpics de Rio del 2016 i el mundial a l'aire lliure del 2015 basteixen una carrera sòlida aquests últims anys.

Una carrera, però, que penja d'un fil per l'amenaça d'una sanció per haver-se saltat tres controls antidopatge l'any passat. Mechaal està corrent perquè el TAS li ha aixecat una sanció d'un any de l'Agència Espanyola Antidopatge, però si s'acaba confirmant podria perdre l'or que va guanyar ahir. Mechaal, que des del mes de setembre s'entrena a Madrid, va reivindicar ahir que és un atleta net i que no és culpa seva si no va passar els controls abans esmentats. També va fer una professió de fe espanyolista que mai va manifestar quan vivia, treballava i s'entrenava a les comarques gironines. Mechaal vol ser professional i el camí que ha triat per aconseguir-ho passa per Madrid, i això comporta certs peatges. És la seva elecció, pot pensar el que vulgui, només faltaria, però estaria bé que no oblidés els seus orígens esportius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)