Editorial

L'EDITORIAL

Aquelles grans nits de remuntada...

Els noms de l'Ipswich Town, l'Anderlecht, el Göteborg, el Dinamo de Kíev... estan lligats a grans nits de remuntada

El repte que té el Barça al davant si vol seguir viu en la lliga de campions, remuntar un 4-0 contra el París Saint-Germain, és gran, molt gran. L'equip sortirà demà a la gespa del Camp Nou disposat a intentar capgirar el resultat en una nit que es preveu molt intensa al coliseu blaugrana. Encara que no s'ha d'oblidar que si el PSG marca, el Barça estarà obligat a fer, no quatre gols, sinó sis, per allò del valor dels gols en camp contrari.

Sigui com sigui, quan el Barça afronta la tornada d'una eliminatòria europea al Camp Nou amb un resultat advers de l'anada, als culers sempre els venen al cap les gestes que el seu equip ha protagonitzat al llarg dels anys en les competicions europees. Els noms de l'Ipswich Town, l'Anderlecht, el Göteborg, el Dinamo de Kíev, el Chelsea i el Milan estan lligats a grans nits de remuntada al Camp Nou. En cap d'aquelles remuntades reeixides –les no aconseguides, que també n'hi ha en la història blaugrana, es tendeixen a oblidar–, el repte mai va ser capgirar un 4-0. Messi i companyia afronten una gran prova contra el PSG. Diuen que a aquest gran Barça de l'era Messi li falta oferir una gran remuntada als aficionats. L'última aconseguida va ser un 4-0 contra el Milan, en què es va capgirar un 2-0 l'any del malaguanyat Tito Vilanova. El 4-0 del Bayern en les semifinals d'aquella mateixa temporada va ser un cim inexpugnable. Demà els culers esperen que sigui una altra història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)