Editorial

L'EDITORIAL

Un repartiment d'entrades vergonyós

La federació espanyola viu dels patrocinadors, però el futbol encara, i sempre, també necessita els aficionats

La federació espanyola de futbol va anunciar ahir com es repartiran les quasi 50.000 entrades –49.882 en concret–, que hi ha disponibles per a la final de la copa del rei de futbol que el Barça i l'Alavés jugaran el 27 de maig al camp de l'Atlético de Madrid, el Vicente Calderón. Cadascun dels dos equips finalistes rebrà 19.301 entrades. El lector ja haurà observat que 19.301 multiplicat per dos és una xifra sensiblement menor al total d'entrades disponibles. L'explicació és ràpida i senzilla: la federació espanyola es queda 11.280 entrades. Unes entrades que, segons la mateixa federació, són per als seus compromisos amb els patrocinadors i les federacions locals.

O sigui, que en el que diuen que és la gran festa del futbol espanyola, la federació es reserva per a les seves coses més d'una cinquena part de les entrades. I els aficionats, els que encara van als estadis malgrat els horaris i les televisions, hauran de pidolar o esperar a tenir sort en un sorteig per assistir a la final.

Si la final es jugués en un camp amb la capacitat del Camp Nou o del Santiago Bernabéu es podria entendre que la federació espanyola es quedés una xifra d'entrades similar a la que es queda. Però fer-ho quan no s'arriba a les 50.000 entrades disponibles és vergonyós. La federació espanyola viu dels patrocinadors, però el futbol encara, i sempre, també necessita els aficionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)