Editorial

L'EDITORIAL

Les boles entren en joc avui a la UEFA

La bona sort que el Madrid acostuma a tenir en els sortejos europeus fa que aquest acte es miri amb moltes suspicàcies

Vuit boles, una per a cada equip i un sorteig pur, sense condicionants de cap mena. La seu de la UEFA, a Nyon, serà avui l'escenari del sorteig dels quarts de final de la lliga de campions en què entraran els vuit equips que van superar els vuitens de final. El Barça, el Real Madrid, l'Atlético de Madrid, el Bayern de Munic, el Borussia de Dortmund, la Juventus, el Mònaco i el Leicester són els supervivents de la màxima competició europea de clubs i encara somien aixecar l'orelluda el 3 de juny a Cardiff.

El sorteig de la Champions hauria de ser simplement un acte protocol·lari per definir el futur immediat de la competició. Però entre els vuit implicats hi ha el Real Madrid, i la bona sort que l'equip blanc acostuma a tenir en els sortejos europeus fa que aquest acte de les boles es miri amb moltes suspicàcies. No és normal que als blancs els toqui sempre l'equip més fluix. La temporada passada fins i tot es van fer estudis que demostraven que és estadísticament impossible tenir tanta sort.

Però és el que hi ha. Avui tornarem a parlar de boles calentes i fredes si al Real Madrid li toca el Leicester, la teòrica ventafocs del sorteig? I si l'equip anglès és el rival del Barça? Llavors des d'on es parlarà malament del sorteig serà des de Madrid? Especular amb qui tocarà a qui és un divertimento previ al sorteig. El que realment importa a tots els clubs és ser un dels vuit protagonistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)