Editorial

L'EDITORIAL

La Volta encerta en les seves apostes

Marc Soler va tenir forces per ser quart en l'etapa, el mateix lloc que ocupa en la general, on és el millor jove de la cursa

La direcció de la Volta ciclista a Catalunya va decidir fer en aquest 2017 un esquema de cursa totalment diferent del de les últimes edicions. Les dues grans apostes de l'equip que dirigeix Rubèn Peris van ser la contrarellotge per equips al Pla de l'Estany i la recuperació de la pujada al Mont Caro, ara lo Port. El director de la Volta, Rubèn Peris, va ser clar en una entrevista a aquest diari abans de l'inici de la cursa: “No sé si és millor o pitjor que els altres anys, però és dura i s'haurà de suar i estar molt atent per guanyar-la.”

Després de veure i viure la pujada d'ahir a lo Port només es pot dir que la Volta l'ha encertat amb les novetats. Totes dues. També és veritat que sense la penalització al Movistar a Banyoles, Valverde hauria iniciat l'etapa d'avui de líder i no hauria estat obligat a atacar. Però hi estava, i el Movistar va mostrar tot el seu potencial per portar el seu líder fins a la victòria de l'etapa, i tot fa pensar que en la general, diumenge a Barcelona.

En el triomf de Valverde hi va tenir un paper clau Marc Soler. El jove (23 anys) ciclista català va trencar el grup en els quilòmetres finals. Veure Soler fent patir Froome i Contador en una pujada tan dura com la d'ahir va fer pujar l'adrenalina a tots els aficionats catalans al ciclisme. Perquè a més d'ajudar el seu líder, Soler va tenir forces per ser quart en l'etapa, el mateix lloc que ocupa en la general, on és el millor jove de la cursa. Marc Soler té un gran futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)