Editorial

L'EDITORIAL

Les aturades en la lliga i els mals resultats

És la quarta aturada de la lliga per les seleccions. I en les tres anteriors, el Barça només va ser capaç de guanyar una vegada

El Granada està en zona de descens i el Barça, segon, lluita pel títol de la lliga. En circumstàncies normals, l'equip de Luis Enrique s'hauria d'emportar els tres punts. És clar que, també en circumstàncies normals, el Barça hauria d'haver guanyat el Deportivo a Riazor fa dues jornades i no ho va fer. La visita a Granada, a més, arriba després d'una aturada de la lliga pels compromisos de les seleccions, i els precedents del Barça aquesta mateixa temporada no conviden precisament a l'optimisme.

La que acabem de viure és la quarta aturada de la lliga pels partits de les seleccions aquesta temporada. I en les tres anteriors, el Barça només va ser capaç de guanyar una vegada en la represa de la lliga. I això que en les tres ocasions anteriors els partits van ser al Camp Nou i contra rivals –Alavés, Deportivo i Màlaga– que no són de renom. El Barça va perdre contra l'Alavés, va guanyar el Dépor i va empatar amb el Màlaga.

Res fa pensar que la història s'hagi de repetir demà a Granada, però el Barça està avisat. Messi no hi serà, igual que va passar en el matx contra el Màlaga. En els altres dos partits després d'una aturada va sortir en la segona part. Si el Barça vol la lliga s'ha de deixar d'històries de virus FIFA i anar a totes. Amb o sense cracs, el Barça té prou potencial per superar un Granada que està amb l'aigua a coll i que tindrà en la intensitat la seva principal arma contra els blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)