Editorial

L'EDITORIAL

L'Espanyol remunta i manté el somni

És evident que tal com està la classificació, s'ha d'anar a totes per mirar de jugar a Europa la temporada vinent

L'Espanyol ja té la seva remuntada èpica. L'equip de Quique Sánchez Flores va saber treure el caràcter divendres a la nit a Cornellà-el Prat per capgirar el 0-1 que el Betis tenia al seu favor marcant dos gols en els tres últims minuts i aconseguint així una victòria imprescindible per seguir somiant poder jugar una competició europea la temporada que ve. La remuntada, a més, va tenir un punt de justícia divina, perquè el gol de l'equip andalús havia estat fruit d'un penal inexistent que només l'àrbitre havia vist.

Els aficionats espanyolistes que van anar al camp van marxar satisfets pel triomf i amb l'adrenalina a cent per hora després de viure aquells últims minuts. A més, els tres punts els acostaven al setè lloc.

Els resultats d'ahir, però, amb les victòries de l'Athletic a Pamplona i de l'Eibar a Vila-real, van deixar la situació igual que estava abans de l'inici de la jornada, amb el setè lloc a quatre punts. Això sí, el Vila-real i la Real Sociedad van cedir punts i el grup d'aspirants a anar a Europa es condensa.

L'Espanyol, doncs, continua amb el seu gran objectiu ben viu. Perquè encara que el club sempre parli d'estar entre els deu primers, és evident que tal com està la classificació, s'ha d'anar a totes per mirar de jugar a Europa la temporada vinent. I el primer pas serà dimarts a San Mamés, contra un rival directíssim, l'Athletic Club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)