Editorial

L'EDITORIAL

Messi torna i el Barça excel·leix al Camp Nou

En vuit minuts va fer dos gols, la jugada de l'altre i va deixar amb un pam de nas un Sevilla que ni va veure passar el Barça

Una jornada de lliga més i tot continua igual. El Barça va escombrar el Sevilla en una gran primera part al Camp Nou i va poder reservar forces per a futurs compromisos, i el Real Madrid es va imposar a Leganés. La lluita per la lliga entre els dos grans es manté i ningú falla ara que s'acosta un dels moments clau de la temporada: la disputa de l'eliminatòria dels quarts de final de la lliga de campions. El desgast, físic i psicològic que suposaran els enfrontaments contra la Juventus –Barça– i el Bayern –Real Madrid– pot començar a marcar el desenllaç del campionat de la regularitat.

Per al Barça, la gran notícia és l'exhibició que va fer Messi ahir. Després de no jugar a Granada per sanció, l'astre argentí va tornar per la porta gran. Messi està en un gran estat de forma. En vuit minuts, va fer dos gols, la jugada de l'altre i va deixar amb un pam de nas un Sevilla que ni va veure passar el Barça. Quan se'n va adonar ja perdia 3-0 i havia dit adeu als tres punts. Els andalusos han pogut comprovar en les últimes setmanes que encara els falta alguna cosa per poder disputar el títol de lliga a blaugrana i blancs.

I al costat de Messi, els seus companys del trident també van fer el que van voler, com Iniesta al mig del camp, Piqué i Umtiti al darrere, i Ter Stegen, una assegurança a la porteria... Abans de la Juventus, però, toca guanyar a Màlaga. Pas a pas. Partit a partit. Sumant de tres en tres. És l'única via possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)