Editorial

L'EDITORIAL

La renaixença del voleibol català

Hi tornarà a haver dos clubs en la superlliga. Els mateixos que hi van renunciar el 2011 per qüestions econòmiques

El Sant Pere i Sant Pau de Tarragona va rubricar ahir, consumant l'ascens a la superlliga masculina, l'excepcional temporada del voleibol català d'elit. El Barça es va salvar amb una gran solvència en el seu retorn a la superlliga cinc anys després amb un equip en què predominen els jugadors formats al planter, una constant extensible a la resta d'equips de primera fila de casa nostra. Els blaugrana van ser setens i van segellar la permanència sis jornades abans del final, superant les expectatives. El curs vinent, si els tarragonins poden assumir econòmicament el sobrecost que implica la nova categoria, hi tornarà a haver dos clubs catalans a la superlliga. Els mateixos, precisament, que l'estiu de 2011 hi van renunciar per qüestions econòmiques. Els tarragonins, perquè havien acumulat un deute que ja han sanejat, i els blaugrana, perquè el club va optar per la política de retallades en les seccions. Una mostra del seny que ha preponderat en les files del SPiSP en aquesta travessia pel desert va ser la renúncia el 2013 a jugar en la superlliga 2 esperant una millor conjuntura econòmica.

El curs l'han arrodonit els dos equips femenins de la superlliga. El CVB Barça està jugant la fase pel títol de la superlliga femenina. Ja no té possibilitats, però el sol fet de ser un dels sis classificats ja és un èxit. I el DSV Sant Cugat ja va celebrar la permanència, el seu gran objectiu de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)