Editorial

L'EDITORIAL

Tretze partits, tretze ‘finals' en vuit setmanes

Arribats a aquest punt, tot compta. Tothom ha de ser conscient del que es juga fent un últim esforç físic i de concentració

Luis Enrique i el seu equip tècnic saben millor que ningú les condicions en què estan els jugadors del Barça per afrontar els partits que falten per acabar la temporada. Per tant, no és moment de discutir si les rotacions que continua fent el tècnic són necessàries o no, però sí de posar de manifest que amb vista a la consecució dels títols no són gens convenients i com més es puguin evitar, millor.

Abans de visitar La Rosaleda, al Barça li quedaven com a màxim catorze partits de competició, vuit de lliga, cinc de Champions i la final de copa. Els 12 primers, concentrats en sis setmanes i les finals, set i catorze dies més tard.

Les rotacions són imprescindibles per arribar a la fase calenta de la temporada amb els jugadors decisius en les millors condicions. S'haurà de convenir que aquesta fase que determina la nota de la temporada ja ha arribat. De fet, dissabte passat ja havia arribat, i més sabent que el Madrid havia punxat.

Arribats a aquest punt, tot compta. Tothom ha de ser conscient del que es juga fent un últim esforç físic i de concentració per saber amb qui –rival, àrbitres, circumstàncies no controlables– se la juga l'equip. També va per Neymar i per tothom que sigui tan insensat com ho va ser ell dissabte. Va ser expulsat amb un rigor exagerat (circumstàncies arbitrals), però el comitè encara s'ha de llegir l'acta del partit (circumstàncies incontrolables) i l'absurda groga que havia vist abans és injustificable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)