Editorial

L'EDITORIAL

El Barça femení va fent camí i història

L'interès que ha fet despertar pel futbol femení aquesta eliminatòria entre el Barça i el PSG s'ha de saber aprofitar

L'equip femení de futbol del Barça ja ha fet història passi el que passi aquesta tarda al Miniestadi en el partit d'anada de les semifinals de la lliga de campions femenina que jugarà contra el PSG. Per primera vegada, en la seva cinquena participació, totes consecutives, en la màxima competició europea de clubs de futbol femení, les jugadores que entrena Xavi Llorens han arribat a la penúltima eliminatòria, superant el sostre dels quarts de final amb què havien topat les temporades 2013/14 i 2015/16.

El repte és molt difícil. El PSG ja va eliminar les catalanes en els quarts de final la temporada passada, en un duel que es va resoldre per la mínima i en els últims minuts, a París. Aquesta temporada el Barça té més armes i pot somiar a arribar a la final de Cardiff, però l'equip francès continua sent el favorit.

En aquest duel el Barça té dos reptes: l'esportiu, el del resultat immediat, que és el que tothom té present ara mateix, però també un altre, aquest de futur, que és el mediàtic. L'interès que ha fet despertar pel futbol femení aquesta eliminatòria entre barcelonines i parisenques s'ha de saber aprofitar. No només pel Barça sinó per tot el futbol femení. Avui el Miniestadi estarà ple, ja que des de dimecres que estan exhaurides les 12.945 entrades disponibles i el futbol femení tindrà un gran aparador amb la màxima competició continental i el nom del Barça ben associats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)