Editorial

L'EDITORIAL

La pista del Kiel va ser més infern que mai

L'handbol és un esport de molt contacte, però la duresa del Kiel va anar en moltes ocasions més enllà del reglament

El Barça d'handbol va sortir viu de la pista del Kiel en l'anada dels quarts de final de la lliga de campions. La derrota per dos gols de diferència (28-26) que va encaixar l'equip que dirigeix Xavi Pascual és un mal menor tenint en compte el que es va veure a l'Sparkassen Arena, on els jugadors de l'equip alemany van fer mèrits, més que mai, per ser fidels al sobrenom d'Infern del Nord amb què es coneix la pista del Kiel. La temporada passada, el Barça i el Kiel també es van trobar en els quarts de final i els blaugrana van perdre de cinc gols (29-24), una diferència que els va ser impossible de superar en la tornada al Palau (33-30).

Aquest cop només seran dos gols el que caldrà superar i cal pensar que els àrbitres que xiularan al Palau no seran tan permissius amb els jugadors d'Alfred Gislasson com ho van ser els que van arbitrar diumenge a Kiel. Xavi Pascual, Víctor Tomàs i Gonzalo Pérez de Vargas van deixar ben clar que el Kiel va sobrepassar totes les línies vermelles en el partit de diumenge. L'handbol és un esport de contacte, de molt de contacte, però la duresa amb què es van emprar els centrals del Kiel va anar en moltes ocasions més enllà del reglament. Si la lliga de campions vol seguir sent el gran aparador mundial de l'handbol de clubs, l'EHF hauria de vetllar més perquè a les pistes es vegin esportistes jugant realment a handbol, no homes donant-se cops constantment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)