Editorial

L'EDITORIAL

El Barça tornarà a lluitar pel títol

Jugant a handbol, i prou, el Barça és molt superior al conjunt alemany del Kiel, i ahir va quedar ben clar

El Barça tornarà a jugar la final a quatre de la lliga de campions d'handbol després d'un any d'absència. L'equip que dirigeix Xavi Pascual va aconseguir ahir el primer gran objectiu de la temporada: poder lluitar per tornar a guanyar el títol de la màxima competició europea de clubs. El Barça és l'equip que té més títols de la copa d'Europa –amb les seves diferents denominacions– i gairebé és una obligació que cada temporada estigui entre els quatre que lluiten pel títol. De fet, des que el títol de la lliga de campions es disputa amb el format de final a quatre –la temporada 2009/10–, els blaugrana només han faltat dues vegades a la cita. Serà, doncs, la sisena vegada –quatre finals, amb dos títols– que l'equip de Xavi Pascual serà a la final a quatre de Colònia. Perquè en totes aquestes finals l'entrenador blaugrana ha estat l'actual.

El partit contra el Kiel va ser una bona demostració del potencial blaugrana. Ahir, a més, ho va ser especialment en defensa i amb una gran exhibició del porter Gonzalo Pérez de Vargas. Els aficionats que van omplir el Palau van impulsar l'equip, i un arbitratge molt diferent al del matx de Kiel va acabar de fer la resta. Jugant a handbol, i prou, el Barça és molt superior al conjunt alemany, i ahir va quedar ben clar. I en la final a quatre, a Colònia, no hi haurà cap equip alemany per primera vegada en totes les edicions disputades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)