Editorial

L'EDITORIAL

La bona salut del waterpolo femení català

D'aquests 30 títols, només un, el de la temporada 2005/06, que va ser per a l'Alcorcón, no l'ha guanyat un equip català

La lliga femenina de waterpolo 2016/17 es va acabar ahir a la tarda a Mataró amb el triomf de l'Astrapool CN Sabadell sobre La Sirena CN Mataró. És el setè títol consecutiu per a l'equip que dirigeix Nani Guiu i el quinzè del seu palmarès. La final d'enguany ha tingut els mateixos protagonistes de la temporada passada. Fa un any, el Sabadell i el Mataró van disputar la final com a campions de l'Eurolliga i la copa LEN, respectivament. Aquest cop ho han fet sense títols europeus a la butxaca, però havent estat tots dos en la final a quatre de l'Eurolliga femenina. Per al Sabadell, el doblet lliga-copa ha de fer que afrontin la propera temporada amb més força per intentar recuperar el títol continental. El Mataró, per la seva banda, tanca la temporada amb dues finals perdudes –lliga i copa– però amb una presència en la final a quatre de la màxima competició europea femenina, que era el següent pas que havien de fer després d'haver estat campiones de la segona –la copa LEN– la temporada 2015/16. En tot cas, el futur del waterpolo català és sòlid amb aquests dos grans equips i d'altres com el Sant Andreu, el Terrassa i el Mediterrani.

La lliga femenina que es va acabar ahir era la 30a edició. D'aquests 30 títols, només un, el de la temporada 2005/06 que va ser per a l'Alcorcón, no l'ha guanyat un equip català. El Sabadell, el Mediterrani, el Catalunya i el Molins de Rei han estat campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)