Editorial

L'EDITORIAL

Tres partits, tres ‘finals' per a dos títols

El Barça ha guanyat en camps complicats, però ha perdut en altres d'assequibles com ara Riazor i La Rosaleda

Al Barça li queden tres partits per acabar la temporada. Tres partits que són tres finals. Si els guanya tots tres, segur que s'emportarà un títol, i potser dos. Són, és clar, dos partits de la lliga, avui al camp de Las Palmas i diumenge vinent al Camp Nou contra l'Eibar, i la final de la copa, el dia 27, contra l'Alavés.

Si el Barça guanya l'Alavés s'emportarà el títol de la copa –seria la tercera seguida–, però si guanya els dos partits de lliga que li queden per jugar, es podria no emportar el títol. El Barça és el líder, però el Real Madrid té la paella pel mànec en el campionat de la regularitat, perquè li queden tres partits per jugar: el d'avui al Bernabéu contra el Sevilla, el de dimecres al camp del Celta i el del dia 20 a Màlaga. Si el Real Madrid no falla, serà campió de lliga.

Així doncs, el Barça ha de fer la seva feina, guanyar avui i diumenge vinent, i el que hagi de passar passarà. Només faltaria que el Real Madrid perdés prou punts per facilitar que el Barça guanyés la lliga i els blaugrana no haguessin fet la feina. Ja ha passat algun cop aquesta temporada, que el Barça no ha sabut aprofitar ensopegades dels blancs. L'equip de Luis Enrique ha de lluitar pel títol fins al final. El Barça ha estat sòlid en camps complicats, ha guanyat al Santiago Bernabéu, al Vicente Calderón, a Mestalla, al Sánchez Pizjuán i a Cornellà-el Prat, però ha perdut en camps assequibles com ara Riazor i La Rosaleda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)