Editorial

L’EDITORIAL

Valverde, Bartomeu i Rosell

Estaria bé que s’acabessin les lectures parcials o interessades de tot plegat, com la que Bartomeu va fer ahir de l’última sentència

Ernesto Valverde serà presentat dijous com a nou entrenador del Barça. El president del club, Josep Maria Bartomeu, va fer oficial ahir el que tothom sabia des de feia dies. Valverde firmarà per dos anys i un tercer d’opcional, i segons va dir ahir Bartomeu, va ser la primera opció per substituir Luis Enrique a partir del moment en què el tècnic asturià va dir que no continuaria al Barça. L’entrenador basc ha tingut una trajectòria en què ha fet prou mèrits per dirigir un gran club i el seu estil de joc, que prioritza el futbol d’atac al defensiu, s’adiu al que vol el Barça. I no cal dir que coneix sobradament el club i la lliga espanyola.

Bartomeu, que ahir va fer de portaveu de la junta, també va parlar de l’acció de responsabilitat. Celebrem que el Barça ho deixi estar i que no recorri al Suprem. També estaria bé, però, que s’acabessin les lectures parcials o interessades de tot plegat, com la que el president del Barça va fer ahir de l’última sentència. Bartomeu va dir coses que no s’adiuen amb alguns actes que ha protagonitzat el club, allargant de manera innecessària el cas de l’acció de responsabilitat, un procés que mai s’hauria d’haver iniciat.

Bartomeu també va haver de respondre sobre el cas que afecta el seu predecessor en el càrrec. Va dir que si s’acredita que Sandro Rosell va treure profit personal de ser president del Barça, el club actuarà. No cal dir que tot l’entorn culer està molt pendent d’aquest cas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)