Editorial

L’EDITORIAL

Arrenca el gran espectacle de les finals

Els Warriors i els Cavaliers s’enfrontaran pel títol per tercer any seguit i amb dues plantilles millors que les dels duels anteriors

La final de l’NBA arrenca aquesta matinada amb el duel entre els dos millors equips de bàsquet del planeta: els Warriors i els Cavaliers. Dos equips que s’enfrontaran pel títol per tercera temporada consecutiva i ho faran amb dues plantilles que són millors que les de les dues ocasions anteriors. Stephen Curry i LeBron James són les dues estrelles indiscutibles dels dos equips, però aquest cop Curry tindrà al costat Kevin Durant i l’equip de James ha millorat el seu fons d’armari.

Per tercer any seguit, els Warriors afronten la final amb avantatge de pista. Fa dos anys, van guanyar els d’Oakland, però l’any passat els de Cleveland van ser capaços de remuntar una sèrie final que perdien 3-1. No hi ha favorit, doncs, en aquest duel al qual tots dos arriben sense haver fet grans esforços en el play-off. Els Warriors, amb un 12-0 i els Cavaliers, amb un 12-1. Una superioritat respecte a la resta de rivals que no deixa en gaire bon lloc la suposada igualtat, en general, que hi ha en l’NBA.

Fílies i fòbies d’equips i jugadors al marge, el gran espectacle del bàsquet mundial arrenca. En la fase regular, una victòria per a cada equip, però les finals són una altra història, i tant Curry –un títol– com James –tres títols– han demostrat sobradament que tenen molta fam. Igual que un tercer home que pot ser clau, Kevin Durant, que si ha anat als Warriors és per arribar a aquesta final i guanyar el seu primer Anell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)