Editorial

L’EDITORIAL

Chen continua transformant l’Espanyol

Òscar Perarnau és, doncs, el nou home fort de l’Espanyol, i aquesta vegada gestionarà molts més recursos

La primera temporada completa del projecte de Chen Yansheng a l’Espanyol ha acabat amb l’equip en el vuitè lloc de la lliga, cinc llocs millor que el que va fer en la temporada anterior, en què el nou propietari, que va agafar les regnes del club el gener del 2016, poc va poder fer. Ara el propietari xinès del club, convençut que cal continuar en el procés de transformació de l’entitat que va endegar quan va arribar, ha decidit fer un pas més i dotar-lo d’una nova estructura.

Una estructura, amb una comissió executiva –amb els consellers que viuen a Catalunya– que hauria d’agilitzar la presa de decisions, ja que Chen passa la majoria del temps a la Xina. Una estructura, també, que crea una nova direcció general esportiva amb Òscar Perarnau al capdavant, encarregada de gestionar tot allò relacionat amb l’activitat esportiva, mentre que Ramon Robert seguirà portant la direcció general corporativa.

Òscar Perarnau és, doncs, el nou home fort de l’Espanyol amb molt poder –agafant-ne una mica de Robert i una mica de Lardín–, i aquesta vegada gestionarà molts més recursos que en la seva anterior etapa en el club. Ara no cal vendre els millors jugadors, hi ha diners per fitxar i per fitxar jugadors de nivell, alhora que se’n pugen del planter. I tot, amb les competicions europees a l’horitzó, de les quals ja va parlar Chen quan va arribar a l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)