Editorial

L’EDITORIAL

Les seccions del Barça en l’era Bartomeu

Tots aquests èxits passats, però, no poden amagar que les seccions blaugrana no estan passant un bon moment

El Barça és un club de futbol amb unes seccions que en fan el club poliesportiu més important del món. El Barça pot presumir d’haver guanyat la màxima competició europea de clubs en cinc esports diferents, des que la temporada 1972/73 va guanyar la primera, en hoquei sobre patins. El futbol n’ha guanyat cinc i les seccions, 34 més –21 l’hoquei sobre patins, nou l’handbol i dues el bàsquet i el futbol sala–. El futbol femení, tot just professionalitzat fa dues temporades, és l’únic que no ho ha aconseguit.

Tots aquests èxits passats, però, no poden amagar que les seccions blaugrana no estan passant precisament un bon moment. Per primera vegada des del 1995, el Barça ha encadenat dues temporades sense guanyar cap copa d’Europa. I el rendiment de les seccions, des que Josep Maria Bartomeu va arribar a la presidència del Barça, ha anat de més a menys. És evident que no n’hi ha prou amb el nom per ser campió i que cada any hi ha més competència a Europa i guanyar és difícil, molt difícil, però el Barça, per nom, història i potencial, està obligat a tenir uns equips, sigui quin sigui l’esport, però especialment en el futbol, que lluitin pels títols fins al final. El Barça continua guanyant molts títols en les seccions, però també és innegable que el gran moment de l’handbol, acaparador de guardons, dissimula la sequera del bàsquet –especialment preocupant– i del futbol sala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)