Editorial

L’EDITORIAL

El City, cada vegada més present

És probable que els anglesos facin servir el Girona de trampolí de les joves figures que no tenen cabuda al primer equip

Pel futbol català, el Manchester City no és un club de la Premier més. La presència de Ferran Soriano, Txiki Begiristain i Pep Guardiola –que van participar en el disseny del millor Barça de la història– fan que se segueixi sempre amb interès tot el que envolta l’equip de Manchester aquests últims anys. Aquest fet no anirà a menys, sinó a més. El club anglès continua tenint interès en algunes de les joves perles del planter blaugrana –per exemple el cadet Eric Garcia– i en l’àmbit empresarial passarà a controlar com a propietari el Girona FC, ara que l’equip ha pujat a primera divisió.

El moviment del City, a través de Pere Guardiola –germà de Pep–, està probablement relacionat amb la idea que té l’exentrenador del Barça dels filials anglesos. Segons ell, són poc competitius. És probable, doncs, que el City, amb l’operació que està ultimant, pugui fer servir el Girona de trampolí d’alguna de les seves joves figures i d’altres futurs talents que vol fitxar, però que no tenen cabuda de moment al primer equip, aspirant a guanyar la Premier.

Per al Girona això és una excel·lent notícia. Les grans inversions les farà el propietari principal, o sigui el City, i l’equip tindrà indubtablement prioritat a l’hora de captar cessions de l’equip anglès. L’operació no ve d’ara, ja que el City Football Group ja havia emparaulat la compra si l’equip aconseguia l’anhelat ascens a primera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)