Opinió

El Barça té futur

Cal dir-ho als quatre vents: el Barça és un projecte col·lectiu i, col·lectiva- ment, trobarem la solució a aquesta decadència. No ens resignem, no abaixem els braços

Els barcelonistes estem immersos en una espiral de desànim, d’indignació i d’impotència, una sensació frustrant que cal revertir ben aviat, perquè la situació que viu actualment el Barça ha de tenir sortida. Sí, malgrat el llarguíssim memorial de greuges, a pesar de tot el que estem presenciant i les hipoteques generades, el Barça pot i ha de tenir un futur guanyador i admirable. Evidentment, no serà fàcil reempendre el rumb, perquè la situació és complicada: cal recuperar el model esportiu genuí i triomfant, és imprescindible transformar l’àmbit econòmic per poder competir a mitjà i llarg termini, cal aprofundir en l’apoderament dels socis i fa falta tornar a tenir una imatge de club respectat mundialment en l’àmbit institucional. Tot plegat, requerirà temps i alta capacitat, però com que és factible, és necessari afirmar-ho i compartir l’horitzó que tants culers anhelem. Perquè n’hem de ser conscients, que el que ha de venir ho escriurem amb dedicació, compromís, creativitat i abraçant complicitats.

Cal dir-ho als quatre vents: el Barça és un projecte col·lectiu i, col·lectivament, trobarem la solució a aquesta decadència. Ara mateix és important que el barcelonisme s’estructuri socialment, que imaginem i generem propostes en positiu, que repensem el club, que se sumin les persones amb experiència i coneixements idònies per bastir equips transversals i potents per atrapar el futur que no podem deixar escapar. El risc de perdre el tren existeix, però ara, patir tots aquests sotracs ens ha d’ajudar a identificar les necessitats i enfilar l’agulla dels canvis de fons que són urgents i imprescindibles.

No ens resignem, no abaixem els braços, no caiguem en el derrotisme. Sens dubte, el talent social existeix i sorgirà per recuperar el club cap al camí que li pertoca, per tornar-lo a l’excel·lència. Quan es convoquin noves eleccions és vital que tot estigui a punt i els socis puguem decidir-nos per una candidatura que torni l’esperança i que generi entusiasme, una proposta amb les persones idònies per afrontar els nous reptes, que sigui sòlida, de futur i amb la valentia necessària per prendre decisions estratègiques i poder encetar una nova etapa d’èxits, una nova era de títols i prestigi per a la propera dècada que el Barça té la potencialitat de liderar en l’àmbit planetari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)