Editorial

L’EDITORIAL

El Barça busca recuperar la lliga femenina

Arrenca amb la presència de dos equips catalans, el Barça i l’Espanyol, en la que es preveu que serà l’edició més potent

La lliga femenina de futbol arrenca aquest cap de setmana amb la presència de dos equips catalans, el Barça i l’Espanyol, en la que es preveu que serà l’edició més potent del campionat que s’hagi disputat fins ara. El Barça surt com un dels grans favorits per obtenir un títol que no ha aconseguit en les dues últimes temporades, justament des que la secció de futbol femení blaugrana es va convertir en professional i després d’haver-la guanyat els quatre anys anteriors.

El Barça afronta la temporada amb moltes novetats. Fran Sánchez substitueix Xavi Llorens a la banqueta després d’onze temporades i l’equip ha fet sis incorporacions, totes jugadores internacionals amb les seves seleccions i entre les quals destaca l’holandesa Lieke Martens, millor futbolista de l’any per la UEFA i que va liderar Holanda cap al títol en l’Eurocopa. Recuperar la lliga i continuar millorant en la Champions són els grans objectius del Barça enguany.

Per a l’Espanyol els reptes són molt més modestos. Queden lluny els anys en què lluitava pel títol de la lliga –campió el curs 2005/06 i subcampió el 2009/10 i el 2010/11–, i amb l’arribada de Joan Bacardit a la banqueta i set fitxatges, les blanc-i-blaves aspiren a consolidar-se en un campionat que cada temporada és més complicat i a no haver de patir per mantenir la categoria com els va succeir la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)