Editorial

L’EDITORIAL

Piqué piula i esvalota Espanya

El que va fer va ser, purament i simplement, mostrar el seu tarannà democràtic, el seu suport al fet que el poble de Catalunya pugui votar

Gerard Piqué va donar ahir un important impuls al referèndum d’autodeterminació de diumenge. El mateix dia en què els estudiants tornaven a mostrar-se als carrers de les grans capitals catalanes com un col·lectiu compromès amb el futur del país, que també és el seu, el defensa del Barça donava un gran cop de mà a la internacionalització de l’1-O amb una simple piulada: “Des d’avui i fins diumenge, expressem-nos pacíficament. No els donem cap excusa. És el que volen. I cantem ben alt i ben fort. #Votarem.” I s’ha de recordar que Piqué té més de 16 milions de seguidors al Twitter.

Malgrat que molts a qui els falla la comprensió lectora proclamessin als quatre vents que Piqué declarava el seu suport a la independència, el que va fer el jugador català va ser, purament i simplement, mostrar el seu tarannà democràtic, el seu suport al dret a decidir, al fet que el poble de Catalunya pugui anar lliurement diumenge als col·legis electorals i votar. Tal com era d’esperar, Piqué no va trigar gens a rebre tota mena d’insults a les xarxes socials. Entre altres coses, li preguntaven que si volia votar per la independència de Catalunya, per què jugava amb la roja. Tampoc és res de nou, això. Ja fa molt de temps que el blaugrana és insultat als camps d’arreu d’Espanya, també quan juga amb la selecció espanyola, i també ja fa temps que va dir que la seva presència en la selecció espanyola tenia data de caducitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)