Editorial

L’EDITORIAL

A la recerca del rècord del Tata Martino

El Barça de Valverde també va pel bon camí per millorar el seu joc de cara als reptes complicats que han de venir

El Barça no acaba de jugar del tot bé, però va tirar endavant els partits i té en el punt de mira el rècord de duels guanyats de manera consecutiva en l’arrencada del campionat. L’equip d’Ernesto Valverde encadena sis victòries en la lliga i aspira a aconseguir demà la setena contra las Palmas al Camp Nou. Si se suma aquesta victòria, el Barça hauria de guanyar l’Atlético de Madrid al nou Metropolitano per igualar el rècord del Barça... del Tata Martino.

Així és, el millor inici de lliga de la història del Barça el va fer la temporada 2013/14 l’equip que dirigia el tècnic argentí, arribat a darrera hora per cobrir la baixa de Tito Vilanova. Un rècord, no cal recordar-ho a cap bon aficionat, que no va servir de res, ja que la lliga se la va emportar l’Atlético de Madrid. Una prova més de que les estadístiques són això, xifres.

El Barça de Valverde va pel bon camí per igualar o superar l’inici del Barça del Tata, però també va pel bon camí per millorar el seu joc de cara als reptes complicats que han de venir. Després de la decepció per la desfeta contra el Real Madrid en la supercopa, el Barça ha sabut refer-se i ho ha guanyat tot. En la lliga i en la Champions. El joc ja és una altra història. Hem vist un gran Messi i fases de bon joc, però també minuts molt fluixos. En tot cas, el Barça ha estat capaç fins ara de guanyar tots aquells partits que et poden fer perdre una lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)