Editorial

L’EDITORIAL

L’Espanyol, tip dels horaris dels partits

I l’Espanyol, amb sis de nou partits com a local disputats fora del cap de setmana està sent molt perjudicat

L’Espanyol tancarà l’any havent jugat nou partits de la lliga 2017/18 a Cornellà-el Prat, dels quals només tres els haurà disputat en cap de setmana –tots en diumenge–. Dels altres sis, quatre els haurà jugat en dilluns i dos en divendres. Ahir, la Lliga de Futbol Professional va donar a conèixer els horaris de les jornades 14 i 15, les que faltaven fins al final de l’any 2017. En la jornada 14, l’Espanyol visitarà l’Eibar el divendres 3 de desembre i en la 15 rebrà el Girona en el primer derbi de la història de la lliga entre els dos equips catalans, el dilluns dia 11.

Casualitat? A l’Espanyol no creuen en les casualitats, sinó que hi veuen més una tendència. Per això ahir van enviar una queixa formal a la LFP. És molt clar que tot el que no sigui jugar a casa en dissabte o en diumenge va en contra de l’assistència al camp dels aficionats. I l’Espanyol, amb sis de nou partits com a local fora del cap de setmana està sent molt perjudicat, un fet que afecta tant el rendiment esportiu de l’equip com la imatge de marca del club. Ara mateix, l’estadi de l’Espanyol és el que té menys percentatge d’afluència en relació amb la seva capacitat total de tota la primera divisió (44%). A més, quina lògica té posar un Espanyol-Girona, un partit històric per l’estrena del gironins a Cornellà, en dilluns i privar molts aficionats d’un desplaçament molt més fàcil de fer si és en dissabte o diumenge? Hi ha coses que no tenen cap mena de sentit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)