Editorial

L’EDITORIAL

El cas de la senyera de Reus, arxivat

Els articles de la Constitució Espanyola que invoquen eren vigents –òbviament– quan es va obrir l’expedient al Reus

Dimecres vam saber que el Reus Deportiu no serà sancionat pel comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol per haver exhibit una senyera gegantina i pels crits d’independència que els seus aficionats van fer en el partit contra l’Osasuna que es va jugar el 23 de setembre. No podia passar cap altra cosa, tot i que tan mal dades com van, potser sí que ens podíem esperar un altre desenllaç.

El comitè de competició va explicar dimecres que arxiva l’expedient obert perquè considera que tot el que va passar té cabuda en la Constitució Espanyola. Perfecte.

El comitè de competició, presidit, recordem-ho, per Francisco Rubio, autor de polèmics missatges a les xarxes socials contra el moviment independentista, es va basar en l’informe del delegat arbitral present en el partit. El Reus hi va presentar al·legacions però ha estat el mateix jutge instructor el que ha decretat que no hi veu cap indici de violència, xenofòbia, racisme ni intolerància. No hi ha vist cap indici perquè mai n’hi ha hagut. En cap moment. Que tot hagi acabat bé no ens ha de fer oblidar el que ha passat. Els articles de la Constitució Espanyola que invoquen eren vigents –òbviament– quan es va obrir l’expedient al Reus. O sigui que primer ens criminalitzen i després ens fan el favor de mirar el que diuen les lleis i, a sobre, pretenen ser magnànims. Una vegada més, el comitè de competició de la federació s’ha cobert de glòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)