Editorial

L’EDITORIAL

I l’Espanyol denuncia declaracions...

Les referències que va fer Piqué a l’Espanyol i a Cornellà són fatxendes si es vol, però... incitar a la violència?

A l’Espanyol no li van agradar gens ni mica les declaracions que van fer Gerard Piqué i Sergio Busquets al final del partit de copa al Camp Nou que va suposar la seva eliminació de la competició, i els ha denunciat a la comissió antiviolència. Vol que s’investigui si són constitutives d’incitar a la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport. També es queixa dels insults que es van sentir a les grades del Camp Nou.

L’Espanyol té tot el dret de fer el que vulgui, però fa tota la sensació que es tracta d’una rebequeria, de practicar el victimisme i de voler marcar territori. La LFP ja està pendent dels insults que se senten als camps. I hi ha sancions. L’Espanyol ho sap de primera mà. Les referències que va fer Piqué a l’Espanyol i a Cornellà són fatxendes si es vol, però... incitar a la violència? Amb els precedents que hi ha entre Piqué i els aficionats de l’Espanyol, el defensa seria insultat igual si fos mut. I Busquets? A ningú del Barça se li va acudir dir que la celebració de l’Espanyol de l’1-0 de l’anada pogués provocar violència en la tornada.

No és gens agradable sentir insults com els que es van sentir dijous al Camp Nou, la setmana anterior a Cornellà- el Prat i segur que se sentiran el 4 de febrer en el derbi de la lliga al RCDE Stadium. Gens. Però no siguem ingenus. No és pel que digui un jugador o un altre que hi ha insults. Les raons són molt més profundes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)