Editorial

L’EDITORIAL

Esperit crític i actituds productives

Mantenir la capacitat de crítica és el primer pas per fer una anàlisi correcta d’un problema, tan important com passar el mínim temps possible llepant-se les ferides i afrontar el repte següent amb determinació i professionalitat. El Barça es va clavar una rebolcada important a Roma, que haurà de tenir efectes a mitjà termini. Però des de dimarts ja ha tingut temps d’aixecar-se i treure’s la pols.

Avui torna la lliga al Camp Nou i el rival no va coix. El València és el tercer, amb l’expectativa d’acabar segon si l’Atlético paga el desgast de continuar viu a l’Europa League. En l’esport professional haurien de sobrar els recordatoris, però no es poden oblidar els reptes del Barça, que té a tocar la possibilitat d’un doblet –com si això passés cada any, seria tan sols el vuitè en més d’un segle– i com a repte secundari associat la possibilitat de tancar una lliga sencera sense perdre cap partit.

Als professionals se’ls ha d’exigir el comportament que correspon a la seva condició. A la grada del Camp Nou no se li pot exigir res, però sí suggerir-li una reflexió al voltant de quina és l’actitud més productiva en la rebuda i el suport a l’equip. Al cap i a la fi, i sense que impliqui cap posició acrítica, només cal recordar l’estat d’ànim que imperava després de la supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)