Opinió

Abans d’entrar, deixin sortir!!!

Crec que primer hem de pensar en l’estructura esportiva a àmbit de gestió i estratègia i no podem esperar a acabar juny per prendre decisions

Ja tenim una de les incògnites resolta, la renovació d’Umtiti. Una renovació molt important perquè és i ha de ser (és molt jove) un gran element de la nostra defensa. Ara toca altres renovacions i pensar en incorporacions, però crec que és molt prioritari pensar a fer espai i amb rapidesa. Com diria el gran Groucho Marx: abans d’entrar, deixin sortir.

Tenim una sèrie de jugadors que sembla que estan descartats o que no compten gaire per a Valverde. Jugadors que semblen més fora que dins resulta que han vingut en els últims tres anys per millorar el que ja teníem o, com a mínim, acompanyar... Doncs sembla que el pla no ha sortit bé. Em sembla molt normal que el director esportiu que els ha portat estigui fent les maletes, donat que a finals de mes acaba el seu contracte i aquesta vegada sí depèn del Barça renovar-lo o no. Encara que també li reconeixerem el mèrit de Dembélé i Coutinho... Però, és clar, amb diners Sant Pere canta. Al final, sempre acabem igual, juguen i guanyen els de sempre amb petites aportacions d’alguns jugadors, no gaires. Això té un final molt dolent. Hem guanyat dos títols i ha sigut una gran temporada, però no podem negar que tenim un problema ja que d’aquí a un parell o tres d’anys, si no abans, potser Messi ja no serà el mateix, Luis Suárez no hi serà, Piqué no tindrà els mateixos reflexos ni Busquets podrà aguantar un ritme de 40 partits per temporada.

Crec que primer hem de pensar en l’estructura esportiva a àmbit de gestió i estratègia i no podem esperar a acabar juny per prendre decisions. Robert és una gran persona, em consta, hi posa moltes ganes però no és adequat per a un club com el Barça. El Barça necessita algú amb coneixements tècnics, de gestió, que conegui bé el mercat, que sàpiga trobar jugadors que poden esclatar en un futur, que tingui la capacitat de trobar les peces claus sense necessitat d’anar a pagar sempre molt, que pugui ajudar a col·locar els jugadors transferibles a preus adequats, que ajudi a pujar jugadors, i per sobre de tot, tenir una capacitat negociadora realment admirable. De moment, s’ha parlat molt de Griezmann i Lenglet però no hem aconseguit col·locar ni un dels descartats i tampoc tenim molt clar com serà l’estratègia donat que Robert no serà renovat quasi segur (esperem pel bé del Barça). És hora de començar a treballar en aquest sentit i pensar en el futur... Mirem més l’escola del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)