Editorial

L’EDITORIAL

El Gamper, Dembélé i Cillessen

No cal perdre gaire el temps lamentant que el Gamper –com tots els tornejos d’estiu– ja no és el que era. No ho pot ser per raons múltiples, però es manté viu, i el Boca Juniors és un rival de nivell esportiu digníssim i històricament evocador. Encalçat entre la supercopa i l’inici de la lliga, el Gamper ja no és l’oportunitat de descobrir les incorporacions, però sí que pot donar pistes de cap on evolucionen alguns assumptes pendents.

Per exemple, si juga Cillessen o Ter Stegen. L’holandès, suplent en Champions i lliga, comptava ser el porter de la supercopa però Valverde va preferir Ter Stegen i el penal aturat al límit ha limitat el debat. Si l’holandès no juga ni avui, marxarà. Si juga, potser també.

Altra cosa és Dembélé. Aquí ja no és tan rellevant que jugui o no –el que va fer a Tànger puntua més– com que el Barça tingui clar que no li sobren jugadors amb capacitat de desequilibri a partir del driblatge –un fonament del joc cada cop més escàs– ni tan ambidextres com el francès, com ho demostra el gol contra el Sevilla. Trobar substitut per a Paulinho era relativament fàcil, però el francès té unes qualitats i un potencial (21 anys) que, sense parlar de preus –va costar 105 milions fa només un any– haurien de frenar qualsevol temptació d’escoltar ofertes per ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)