Opinió

OPINIÓ

Què collons Miami!

El senyor Marshall no vindrà, ens espera ell a Florida, els americans volen veure partits de la lliga i pagaran religiosament, només faltaria! Els clubs no només s’ompliran les butxaques, sinó que les oportunitats de negoci que se’ls obriran seran increïbles. Algú s’hi apunta? El Girona? Sí? Els primers? Fantàstic! Home... com ens podríem perdre aquesta oportunitat. I el pobre soci què? La lliga i nosaltres ho tenim tot pensat: els pagarem el viatge, sembla que no els agrada, doncs descomptes i entrades per al Camp Nou, a la majoria tampoc, doncs... els rebaixem la quota un quaranta per cent, crec que encara estan enfadats. Què més volen?

Sembla que molts volen jugar a Montilivi, però també volen que se’ls expliquin els perquès de les decisions, necessiten saber si això es va començar a negociar abans o després de la campanya d’abonaments, els interessa saber quan es cobrarà pel partit i en què es reinvertirà, volen saber si s’hi tornarà a anar la temporada que ve, si la decisió és del club o de la propietat... En fi, diria que ambicionen sentir de viva veu les explicacions i les respostes del club i que se’ls tracti com a adults, després ells ja decidiran; però, de moment: el Girona a Montilivi i els Dolphins al Hard Rock.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)