Editorial

L’EDITORIAL

Molt millor resultat que joc, i Messi

Dit i fet. Messi va proclamar en el seu primer discurs com a capità del Barça, el dia del Gamper, que guanyar la Champions és el gran objectiu de l’equip en aquesta temporada. Ahir la màxima competició europea s’estrenava al Camp Nou i l’astre argentí va deixar clar que és home de paraula. Va marcar tres dels quatre gols que va fer el seu equip, amb un immens golàs de falta per obrir el marcador, i es va erigir, per enèsima vegada, en el líder dels blaugrana.

El Barça no va fer un gran partit, tot i el 4-0 final. El marcador final va ser molt millor que el joc que van fer els homes d’Ernesto Valverde, però en una lligueta tan curta com és la de la Champions el que valen són els punts, i el Barça ja té els tres primers. Igual que l’Inter, que va derrotar el Tottenham en el temps afegit, demostrant que la duresa del grup del Barça no és cap teoria, sinó una gran realitat. El proper partit del Barça en la Champions serà a Londres contra el Tottenham, que després de la derrota d’ahir s’ha complicat la vida. El Barça haurà de millorar el joc que està fent en aquest inici de temporada, malgrat els resultats aconseguits, per afrontar amb garanties el partit a Londres. Queden dues setmanes i hi ha molta feina a fer. La gran sort és que Messi té la Champions entre cella i cella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)