Opinió

Impaciència

Però ja se sap. Com sempre. Es vol tot. Que l’equip jugui bé. Que guanyi. Que guanyi bé. Sense patir. Ni fer patir

Messi comença fort. Molt fort. Fent gols. I jugant el just i necessari. No li cal més per brillar. I l’equip guanya. Amb contundència. Més que no pas pel joc fet durant el partit contra el PSV. Però amb superioritat. Molta. I amb el reconeixement a l’argentí que fa bo el que va avançar a l’inici de la temporada, que vol la Champions. La perseguirà. Ell i la resta. Tots. Ara mateix el Barça està en el punt de mira de molts aficionats, seguidors i crítics pel rendiment de l’equip i pel que poden oferir els nous fitxatges i quin paper els vol donar l’entrenador Ernesto Valverde. L’equip ha fet els punts que ha jugat però sense un domini clar i contundent. Amb poca visibilitat dels nous. Però ja se sap. Com sempre. Es vol tot. Que l’equip jugui bé. Que guanyi. Que guanyi bé. Sense patir. Ni fer patir. Que faci espectacle i que els nous rendeixin al cent per cent, com si fossin al club de tota la vida en el moment que treguin el cap a l’equip per obra i gràcia de l’entrenador. Em sap greu. Hi ha un problema. Un gran problema. Molt greu. Per a l’entrenador blaugrana i per a tots els jugadors. Si no canvia el reglament, i fa pinta de no canviar, només poden jugar onze jugadors per equip. I Valverde sap que en el començament de la competició no pot arriscar. I no ho vol. Sense ensurts. Vol un coixí que li doni seguretat i confort per afrontar la temporada, que és i serà llarga i dura. A ell i a l’equip. I als nous. La impaciència no és la mare de res. Potser, segons Valverde, del desastre esportiu en una casa com la blaugrana. Sempre es comenta que el Barça no pot ni ha de fitxar jugadors per anar a la banqueta. Ha de tenir jugadors per jugar. En qualsevol moment. Titulars. Tots han de ser titulars. Per jugar i per pressionar els que se senten titulars. I és el que acabaran fent. Segur. L’entrenador és pacient. Ho ha demostrat. I no té més remei per governar amb autoritat un vestidor com el que té. Tothom vol jugar. Tothom se sent titular.

Messi no és impacient. O també, però és contundent. Molt. Ell vol la Champions. Ho ha advertit a tots els que l’han volgut escoltar. Companys i adversaris. Estan avisats. Algú li pot dur la contrària però s’ha de ser atrevit. Molt. Messi vol la Champions... i la lliga i la...

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)