Opinió

La invisibilitat de la LEB Or

No hi ha hagut ningú que segueixi amb certa assiduïtat la LEB Or que no hagi tingut alguna mala experiència amb canal FEB, la plataforma d’emissió dels partits de competicions LEB. Alguns cops, o bé no hi havia prou senyal per accedir a les imatges del joc, o bé la transmissió era desesperantment discontínua. Tant, que era impossible seguir res. Tothom, també els mateixos jugadors, coincidien que era vital moure’s per evitar que una competició Top-10 a Europa continués així.

La federació espanyola ha fet el pas durant l’estiu, però el remei haurà estat pitjor que la malaltia. El 5 d’octubre, el mateix matí de l’inici de la competició, Jorge Garbajosa firmava un acord per cinc anys amb Javier Tebas, l’actual president de la Lliga de Futbol Professional –sí, de futbol (?)– per emetre els partits de LEB Or per LaLiga TV. No se sap què n’ha tret de profit, la FEB, d’aquesta estranya relació, però els clubs, molt poca cosa. I no només per la irrisòria quantitat econòmica que rebran pels drets, sinó perquè l’acord els restarà visibilitat. De fet, ja els n’està restant. Cada jornada només s’ofereixen dos partits i la resta, simplement no existeixen a ulls dels espectadors ni, pitjor encara, dels patrocinadors. Ni per la via televisiva ni tampoc per streaming. Un desastre, i encara sort que Televisió de Catalunya ha pogut adquirir-ne els drets per emetre un partit més cada jornada. Però en les tres primeres només n’ha ofert un. I ahir, cap dels tres catalans. Això sí que resulta inquietant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)