Editorial

L’EDITORIAL

Luis Enrique convoca Alba amb el cap fred

El purgatori de Jordi Alba amb la selecció espanyola s’ha acabat a la tercera oportunitat i, vist des de la perspectiva del Barça, tant de bo que no calgui lamentar-ho perquè, com menys jugadors marxin a les aturades, millor. Mentre Luis Enrique l’ha estat ignorant, Alba ha estat apujant el seu rendiment fins a un nivell tan alt que ara mateix seria complicat negar-li un lloc en el podi dels millors laterals esquerre del món. Cal esperar que la recompensa li suposi un estímul per perseverar i que Valverde es pugui oblidar de la banda esquerra per tota la temporada.

L’altra peça del guió és Luis Enrique. L’impulsiu seleccionador asturià ha demostrat que té un alt concepte de la seva responsabilitat. Tothom sabia que, si Alba era el millor lateral esquerre disponible, quan hi haguessin garrofes en joc Luis Enrique el convocaria. No ha calgut esperar tant. El seleccionador també sap protegir-se: ve d’una derrota recent contra Anglaterra en la Lliga de les Nacions i la hipòtesi d’un segon accident la setmana vinent contra Croàcia –subcampiona del món–, i encara més si fos generat des de la banda dreta de l’atac croat, fa aconsellable deixar de jugar amb foc i tancar un debat que es va iniciar per una falta de sintonia personal en l’última etapa de Luis Enrique com a tècnic del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)