Editorial

L’EDITORIAL

La planificació en la delicada lesió d’Umtiti

umtiti és baixa indefinida en el Barça i Valverde s’ha quedat amb només dos centrals, Piqué i Lenglet, mentre el fràgil Vermaelen espera l’alta de la seva enèsima lesió. El Barça anirà al mercat d’hivern perquè, per molt que el club sigui prudent –que ho ha de ser– la lesió d’Umtiti és temible com poques. El central francès ha topat amb el cartílag, delicat element imprescindible en les articulacions. Puyol no va jugar fins als quaranta per culpa del cartílag, que, quan es deteriora, és de difícil regeneració. A favor d’Umtiti hi ha la joventut (25) i en contra, que la primera lesió, detectada al maig, no va ser tractada com calia perquè en lloc de fer repòs el central va disputar el mundial, i que el tractament conservador tampoc no ha anat bé.

Malgrat tot el Barça va decidir vendre Yerry Mina –ben venut, després d’un mundial impactant– i començar la temporada amb només quatre centrals, dels quals un passa més temps de baixa que disponible, un altre acabava d’arribar i el tercer, justament Umtiti, estava sota alerta mèdica. Es va arriscar i no li ha sortit bé. El club haurà d’anar al mercat, en principi per trobar una solució temporal. I, en el cas d’Umtiti, serà un plantejament assenyadament prudent no pensar en ell per a aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)