Editorial

L’EDITORIAL

Massa lesions musculars al Girona

El Girona, enfilat al vuitè lloc de la taula amb 21 punts –quatre més que la temporada passada en la mateixa jornada– i classificat per als vuitens de la copa, continua perdent efectius. Ja són 10 els jugadors afectats per lesions musculars. Gairebé la meitat d’una plantilla de 21. Les lesions traumàtiques tenen una causalitat aleatòria alta. En canvi, la reiteració de les musculars –gairebé totes sense intervenció del rival– ha de posar en guàrdia el cos tècnic i els professionals que s’ocupen de la salut dels jugadors –preparadors físics, fisioterapeutes, dietistes...– que alguna tecla no es toca bé.

Eusebio ja va apuntar a una línia de treball quan va dir el 3 de novembre i a propòsit d’algunes lesions properes en el temps que potser calia “una adaptació” als canvis en els mètodes d’entrenament. Un mes més tard, o l’adaptació no ha conclòs o el que cal és analitzar si aquests nous entrenaments poden estar al darrere de la plaga. Perquè al gener, amb la copa pel mig i el partit de Miami no descartat al cent per cent, no serà fàcil que hipotètiques incorporacions tinguin rendiment immediat. Fins ara, els joves del filial i la intuïció d’Eusebio per reposicionar jugadors han permès sortir del pas amb nota, però confiar que sempre serà així és un risc i una pressió excessius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)