Editorial

L’EDITORIAL

Una multa política a l’Uni Girona

Com que ja fa temps que no es pot creure en casualitats, no hi ha gaires alternatives a pensar que la sanció de 300 euros que ha rebut l’Uni Girona perquè les línies de tres punts antigues (a 6,25 m en lloc dels 6,75 actuals) no estaven prou ben camuflades en el partit contra el Perfumerías Avenida té un rerefons polític.

Aquell partit, el 16 de desembre passat, va ser televisat. S’hi van exhibir un munt de cartells independentistes i d’altres que reclamaven la llibertat dels presos polítics. A més, el club s’ha significat al costat de diferents iniciatives en defensa de la llibertat del poble català.

Hi ha més dades que apunten en el sentit d’un càstig polític. Les línies en qüestió hi són des de fa anys sense que mai hagin estat motiu d’advertència. Tampoc consten sancions a altres pistes que no cobreixen les marques d’handbol o hoquei. Ni l’arc de 6,25 m va ser cap problema durant la copa del 2017, disputada a Fontajau. Però la dada definitiva és que l’acta del partit no en feia esment. La “denúncia” va sorgir d’un departament de la FEB anomenat Oficina Permanente de las Ligas.

L’Uni farà demà una col·lecta per pagar la multa. Potser valdria la pena plantejar-se no pagar-la... a menys que el club temi ser objecte d’altres tipus de represàlies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)