Editorial

L’EDITORIAL

El Reus es manté sota l’ombra de la incertesa

Avui tampoc juga el Reus, però la suspensió del partit a Albacete és el mal menor en un panorama que, lluny d’aclarir-se, no deixa d’acumular incerteses inquietants, tot i l’arribada d’una nova propietat.

Demà és, en teoria, el dia D perquè el jutge de disciplina social de la Lliga decideixi si es creu el projecte que han presentat els nous propietaris o exclou el club de l’LFP. I mentrestant els missatges reiterats de la nova propietat parlen d’un projecte comercial, d’interès turístic i d’un camp per a 18.000 seguidors, elements tots molt interessants però secundaris quan del que es tracta és de salvar una SAE en estat terminal de salut esportiva i econòmica.

És raonable que Clifton Onolfo i Russell Platt, els nous propietaris, se sentin enganyats per Joan Oliver, però s’entén força menys l’escassa preocupació que mostren per la situació esportiva de l’equip. L’actiu principal del Reus és la plaça a l’LFP. Amb un descens, els ingressos caurien dramàticament i en proporció també ho faria l’atractiu per als propietaris. Donant per bo que demà la Lliga signi la continuïtat de l’equip, quedaran només quatre dies per recompondre la plantilla i evitar el descens. Parlen de catorze fitxatges, però, sense saber noms, la seva procedència no inspira gaire confiança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)