Editorial

L’EDITORIAL

Un mes per marcar la ratlla al Madrid

El sorteig de copa ha determinat una eliminatòria Barça-Madrid en semifinals, un fet que implica que qui en surti guanyador serà el gran favorit per endur-se la copa. La tornada de la semifinal es jugarà al Bernabéu, el mateix escenari del clàssic de lliga, quatre dies després. Per tant, les quatre pròximes setmanes són una magnífica oportunitat de posar a prova la tan proclamada revifada del conjunt blanc, que creu haver trobat en Benzema el catalitzador perdut amb la marxa de Cristiano Ronaldo. Queden quatre jornades abans del clàssic de lliga, però si el Barça es mantingués sòlid en la lliga i eliminés els blancs de la copa, arribaria al partit del 3 de març amb la possibilitat d’impactar seriosament en la confiança dels de Solari, encara amb els vuitens de la Champions a mig jugar.

El febrer pot ser una mina d’or per al Barça, però, en contrapartida, també es pot llegir com un mes que incrementa l’exigència de manera imprevista i anticipada. Sense oblidar que la densitat del calendari es va cobrant baixes. L’última, la de Cillessen, que no tornaria a jugar fins a la final de copa. També paga penyora en forma de baixes el Girona (Muniesa i Gorka Iraizoz), en el seu cas, a més, sense l’adrenalina de la classificació i amb un retorn a la lliga en què hi haurà de posar tots els sentits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)