Editorial

L’EDITORIAL

El Barça farà bona la jornada si guanya

El Madrid, que ja s’ha creuat en el camí del Barça en la copa, es postula per fer-ho també en la lliga. De moment, i gràcies a una ratxa notable –cinc victòries seguides–, ha desbancat l’Atlético del segon lloc i ha refermat la sensació que l’equip de Simeone continua sent molt més capaç de competir tots els partits que de guanyar-los però, alhora, està en una fase descendent d’un cicle que ha estat brillant. Les objeccions que es vulguin fer al voltant del VAR no desvirtuen la superioritat blanca, per bé que no s’ha de deixar de consignar la sorpresa perquè l’entrada a Vinicius fora de l’àrea fos penal i que la botifarra de Bale quedés impune. El VAR ajuda globalment a un futbol just, però les decisions d’ahir requereixen explicacions perquè la credibilitat de l’ajuda tecnològica no entri en crisi.

Qualsevol resultat d’ahir que s’hagués donat ahir al Wanda és positiu per al Barça, a condició que els blaugrana guanyin avui a San Mamés. Si ho fan, tindran el segon a vuit punts (dos més que fins ahir) i el tercer a nou, mentre que una ensopegada els deixarà amb el Madrid a cinc punts quan fa dues jornades estava a deu. És avui quan el Barça pot fer bo el resultat del derbi madrileny, sense perdre de vista que el rival en la lliga també sembla ser el Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)