Editorial

L’EDITORIAL

Símptomes d’esterilitat preocupant

El Barça no ha estat capaç de clavar una queixalada gairebé definitiva a la lliga, però és líder i el segon continua a sis punts. El problema és que és el Madrid. Haver-lo allunyat a vuit hauria estat un impacte psicològic rellevant. Oportunitat perduda. N’hi pot haver una altra. Ara bé, consisteix a no perdre més punts i arribar al 2 de març al Bernabéu amb la capacitat de marcar-li la ratlla. I fer-ho, quatre dies després d’haver-hi disputat la tornada de la semifinal de copa. Molts condicionals, moltes exigències que se li acumulen a un equip que encara fa dubtar.

El Barça va patir en la primera meitat a San Mamés però l’Athletic no va marcar. El Barça va ofegar l’Athletic en una primera mitja hora de la segona però amb més fressa que endreça i no va ser capaç ni de ferir el rival. Però l’esterilitat basca té un nom, Ter Stegen, heroi salvador del Barça una vegada més, i això també és per amoïnar-se. En canvi, si el Barça no va marcar va ser perquè no va estar ni precís ni esmolat. Ni Messi que, per motius propis o per l’absència del seu còmplice preferit, Jordi Alba, no va oferir desequilibri. Encara menys Suárez, gairebé sobrer Coutinho i sense responsabilitat Dembélé. El Barça va ser responsable, però va necessitar l’estat de gràcia del seu porter. No és una bona notícia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)