Editorial

L’EDITORIAL

De ‘la Bomba’ a la llegenda

El Barça ja ha tancat l’esfera pública dels reconeixements a la trajectòria de Juan Carlos Navarro. El cercle es va completar ahir amb la retirada de la samarreta amb el dorsal 11. No podia ser en un escenari millor, contra el Madrid, i en un acte lluït i cuidat, com els que està organitzant el club en els últims mesos per homenatjar les seves llegendes en el moment del comiat. Ja ho va ser l’acte institucional fet a la tardor, el primer gest per propiciar la distensió després d’una retirada abrupta, contra la voluntat del jugador, que a poc a poc es va metabolitzant.

Navarro, la Bomba, no és només un mite del bàsquet, és una llegenda de tot el barcelonisme, el jugador amb el palmarès millor, amb la trajectòria més dilatada, amb el lideratge més efectiu, amb el carisma més visible, que ha tingut un club que ha vist com Epi o Solozabal bressolaven els primers èxits.

La grandesa dels clubs esportius es mesura pels títols, per les seves aficions, per l’ambient que es crea al voltant de l’equip, però també pel paper que reserven a les seves llegendes. És en l’esfera institucional on Navarro i el Barça han de trobar la millor contribució possible. De moment, l’icònic exjugador ha obert un període de reflexió que també aprofitarà per formar-se. De moment, el seu 11 penja en un lloc preferent del sostre del Palau Blaugrana. El bàsquet i el barcelonisme no serien el mateix sense la Bomba que s’ha convertit en llegenda. Qui sap si encara ens pot sorprendre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)