Editorial

L’EDITORIAL

A Leganés i a Madrid

Al Girona li prova anar a Madrid i rodalies aquesta temporada. Ahir va guanyar al camp del Leganés i encadena tres victòries lluny de Montilivi en tres camps madrilenys. La ratxa va començar al Santiago Bernabéu, va continuar a Vallecas contra el Rayo Vallecano i ahir es va ampliar a Butarque, al camp del Leganés. Nou punts fora de casa que fan que l’equip d’Eusebio estigui ara mateix a nou punts de la zona de descens. Una situació que contrasta amb les penúries que arrossega el Girona al seu camp, on no hi ha manera de guanyar. La seva efectivitat lluny de Montilivi està sent clau aquesta temporada en la lluita del Girona per continuar una temporada més a primera divisió.

Que aquesta tercera victòria seguida del Girona en terres madrilenyes coincidís en el temps amb la massiva i multitudinària manifestació sobiranista a la capital de l’Estat és una grata coincidència que, tal com estan les coses, ajuda a anar superant aquests temps difícils. La manifestació, dins de la campanya L’autodeterminació no és delicte, que denuncia la farsa del judici contra els líders independentistes al Tribunal Suprem, va reunir desenes de milers de persones al centre de Madrid. Uns manifestants que no eren només catalans i independentistes, sinó que també n’hi havia d’espanyols que comprenen que la lluita dels catalans per la seva llibertat és també una lluita que els afecta, que afecta els seus drets i les seves llibertats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)