Editorial

L’EDITORIAL

Generacions inesgotables

El Barça serà en la final a quatre de la Champions juvenil per tercer any consecutiu i podrà defensar el títol de la Youth League que va aconseguir l’any passat. Amb patiment, com correspon a una edat encara formativa en què mantenir el control del joc es fa complicat, de penal i en l’últim minut del temps afegit, l’equip blaugrana va eliminar l’Olympique de Lió.

En la final a quatre pot passar de tot. D’entrada, al Barça no se li hauria d’exigir que revalidés el títol. Ha experimentat una amplíssima renovació generacional respecte a l’equip campió, que ha afectat també la banqueta, on Garcia Pimienta (ara al Barça B) ha deixat el lloc a Denis Silva. Només quatre dels jugadors campions un any enrere van jugar ahir al Miniestadi: Mingueza, Jandro, Collado i Marquès, l’heroi de la final del 2018 i el d’ahir, en transformar el penal decisiu.

Doncs bé, malgrat la falta d’experiència, tot i la pèrdua de jugadors tan rellevants com són Riqui Puig, Miranda, Chumi, Carles Pérez, el porter Iñaki Peña..., el Barça torna a ser entre els quatre grans d’Europa. I un cop més torna a aflorar la reivindicació que, a còpia d’èxits, continua fent la Masia de la seva funció com a font de talent. Amb l’estructura salarial de la primera plantilla del Barça, pensar en alguns dels jugadors sorgits del planter com a mètode per completar un equip de qualitat a un preu abordable, més que una opció desitjable –que ho és– acabarà sent també una decisió imprescindible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)