Editorial

L’EDITORIAL

Un escàndol per aclarir

El cas dels perfils desqualificadors a les xarxes que s’han relacionat amb la directiva del Barça només serà verificable si qui ha filtrat la informació a la Cadena SER la fa pública. Si no és així, de certeses, les justes. Caldria demostrar que els comptes des d’on s’emeten els missatges contra Laporta, Benedito, Víctor Font, Piqué, Messi... són gestionats per l’empresa i3 Ventures i si el Barça n’està al cas o directament és qui ha fet els encàrrecs. Tot és possible, però s’ha admetre que serà molt complicat de provar, perquè si s’encarreguen feines d’aquest tipus la prioritat és no deixar rastre.

Sense que impliqui prejutjar en un sentit o en l’altre, el Barça ha d’afrontar el tema amb més valentia que amb una simple nota. D’entrada, perquè si les acusacions al club fossin falses, són prou greus per merèixer una acció judicial immediata en defensa de la imatge del club. El Barça pateix pel deteriorament de la seva imatge a les xarxes per missatges que atribueix a comptes fake impulsats per intoxicadors. Amb els límits que marca l’ètica, tota directiva té la responsabilitat –més que el dret– de protegir el que consideri que són els interessos del Barça, i de fer-ho amb diners del club. Però cal acotar tant com es pugui quines han estat les responsabilitats de club i empresa en un afer que traspassa els límits d’una legítima defensa. Combatre la porqueria amb més porqueria queda molt lluny dels valors i conductes que es vol associar amb l’esport i amb el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)