Editorial

L’EDITORIAL

Un 9 enmig de l’escàndol

L’afer del desprestigi a les xarxes no s’ha tancat, però el Barça no es pot aturar i si hi havia consens –no pas unanimitat– que calia un davanter, ja el tenim aquí. A l’internacional danès Martin Braithwaite li ha caigut del cel l’oportunitat de la seva vida i al Leganés li ha passat per sobre la crua realitat del poder.

Setién ja té la rotació en punta que reclamava. El tècnic –fent-lo jugar– i Braithwaite –aprofitant els minuts– tenen un màxim de 14 partits perquè es pugui valorar el grau d’encert d’un fitxatge que amb IVA acabarà costant més de 21 milions d’euros. Catorze partits per defensar la possibilitat de quedar-se, de no ser una solució temporal que en condicions normals hauria de deixar el Barça a final de temporada. Per tant, igualment rellevants que el cost del fitxatge ho seran les clàusules de sortida.

El fitxatge arriba en la setmana més crítica de l’entitat aquesta temporada. Braithwaite és un argument per tornar a parlar de futbol en lloc de desprestigi, de polivalència al camp en comptes de difamacions, de gols i no de desqualificacions a rivals i no tan rivals. Però no tapa un assumpte tan greu que va merèixer ahir una reunió de la comissió delegada per preparar la reunió de junta de demà. Hi ha ànims escalfats en alguns directius que creuen que el Barça no es pot permetre un escàndol ètic d’aquest calibre. I un “ho veig estrany, haurem d’esperar” entre enigmàtic i seriós de Messi a Mundo Deportivo que causa tremolors de cames.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)