Opinió

Sobre el videojoc d’en Shiqué i la Pakira

I a nosaltres, què se’ns en refot, d’allò que facin el senyor Gerard Piqué i Bernabeu i la senyora Shakira Isabel Mebarak Ripoll? Deu ser que si són, respectivament, un jugador de futbol i una cantant per enardir, ambdós, les masses, el paper que representen en la subcultura de l’adotzenament general deu tenir un contracte que se’ns escapa; perquè, si no, amb quin dret hi furguem, en la seva desestimació compartida?

Aquests dies que, per mitjà de dues xafarderes que s’hi guanyen la vida, el safareig sobre les anades i vingudes de la parella d’un bar, d’un àtic, d’una casa o una platja a un lloc a un altre ens han esclatat als ulls i espetegat a les orelles sense que no hi puguem fer res més que provar d’escapolir-nos de la ximpleria, la carnassa informativa explotada com un servei d’alcavotes a domicili ens ha abocat a l’orgia d’un tipus de pornografia que faríem bé de repensar-nos.

Podem sortir al balcó presidiari de les pantalles domèstiques i mirar què han fet, fan i faran l’un, amb una rossa de bar, i l’altra, amb monitor surfista? Podem escodrinyar a les xarxes d’empresonament social el bufet d’advocats contractat per ell i el d’advocades, per ella, per descobrir les estratègies per quedar-se o endur-se els dos fills de la parella? Podem parar les orelles a les parets infranquejables dels mitjans d’emissió de normes i escoltar com es repartiran els diners i pagaran els deutes que mantenien en règim de cadascú a la seva?

I podem blasmar-los a plaer com a qualsevol qui exposa o ven a l’espectacle del Colosseu informatiu el que és, a més, o en comptes, del que fa, com un esclau menyspreable llançat a les feres per a l’enardiment i la catarsi col·lectives?

Sí, és clar, i insultar-los i desitjar que es trinxin o esquarterin i els ulls els surtin de les òrbites i un pus verdós i pudent els supuri per cada plec del cos que ens han fet comprar si per l’espectacle deshumanitzant on s’han venut deixem de considerar-los persones i els tenim com un Shiqué i una Paquira qualssevol dissenyats i construïts per a fer servir com els personatges de la virtualitat d’on han cobrat tant per fer-nos hi viure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)