Editorial

L’EDITORIAL

Que no passi per alt l’escàndol

Tant per al Barça com per al Girona, no hi havia millor manera d’afrontar el llarg i insòlit parèntesi per la disputa del mundial. El Barça va sortir reforçadíssim de Pamplona, després d’una remuntada de caràcter, capaç de sobreposar-se a totes les adversitats. Les imatges de celebració al vestidor són pròpies d’un equip eufòric després d’haver remuntat un partit que se li havia complicat molt i orgullós de la feina feta en la lliga, amb un balanç (dotze victòries, un empat i una derrota) magnífic que li asseguren el lideratge. La frustració pel fracàs en la Champions no s’esborra, però el Barça ha trobat un camí, i viure el mundial veient-se a dalt de tot de la classificació no és menor.

També es podrà mirar amb satisfacció i alliberament la classificació el Girona, que ha regirat la dinàmica arran de l’empat al Bernabéu, ha aconseguit per primera vegada dues victòries seguides i ha celebrat el primer triomf lluny de Montilivi, la remuntada que enfonsa l’Elx a la cua. Míchel somiava arribar a l’aturada amb 20 punts, però els 16 que ha acabat fent l’equip –la meitat, en els quatre últims partits– i la imatge oferta són per tenir molta tranquil·litat.

Les victòries del Barça i el Girona no tenen en comú només que van arribar amb remuntada i amb el mateix marcador. Els blaugrana van veure com Gil Manzano els complicava la vida donant per bo l’1-0 de l’Osasuna, obviant una falta clamorosa d’Unai García que també va ignorar Iglesias Villanueva des del VAR. Després d’un parell d’ensopegades seguides del Madrid, l’arbitratge va masegar el Barça, tot i que no va ser suficient per fer-lo caure. I al Martínez Valero, González Fuertes va tenir la barra d’anul·lar un gol a Oriol Romeu que fins i tot un jugador de l’Elx, Pere Milla, va reconèixer que hauria d’haver significat l’empat, perquè el Girona perdia. Com el Barça, el conjunt de Míchel va superar les adversitats i va celebrar la victòria. Els èxits relativitzen les injustícies, però convé que no passin per alt escàndols com l’1-0 de l’Osasuna o el gol anul·lat a Oriol Romeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)